Returer

Våra rutiner för Returer är här för att underlätta för er! Vill ni av någon anledning returnera en vara eller ett köp gör ni enklast såhär: Maila oss på info@LillaTherese.se - skriv ordernummer och vad du returnerar - och gärna orsak till returen! För att kunna göra en retur måste ni maila oss senast 14 dagar efter att ni hämtat ut paketet. Därefter har ni 14 dagar på er att skicka tillbaka varorna. 

Är det så att du vill byta storlek så är det enklaste att du lägger en ny order på varan med den storlek du önskar - detta för att varor inte ska hinna ta slut innan vi hinner reservera/ta bort från lagret! OBS Ge oss 24 timmar att svara på era returmail, snälla! Har ni inte fått svar inom 48h (arbetsdagar) så maila oss igen på info@LillaTherese.se 

När du mailat oss skickar vi dig en returfraktsedel som du använder för att skicka tillbaks varan/plagget - du printar enkelt ut och lämnar in på närmaste DHL ombud! 

När vi fått tillbaks returen krediterar vi ditt kort eller makulerar ev klarna faktura - minus returfrakten om du returnerat allt - dvs sek 49:-. Vi skickar fraktfritt om din beställning är på över sek 1.000 - och har du betalat frakt på en beställning under sek 1.000 så kostar en retur av hela din beställning sek 79 i frakt till dig och sek 79 i retur.

Vi har enligt lag 30 dagar på oss att betala tillbaks returer/reklamationer - och vi gör det så snart vi hinner självklart! Om emballaget/originalkartonger till tex skor förstörs pga att kunden skickar utan papper/kartong runtom originalkartongen så drar vi av 20% vid returen.

Hoppas ni ska tycka detta är enkelt och bekvämt!
Har ni några funderingar så bara hör av er!

Katolska butiken